Dansk
English
Deutsch

....

STRAFFERETSSAGER

Jeg har ført en række større, meget medieomtalte retssager. I Danmark har jeg været forsvarer i blandt andet Six-pack-sagen, Mændene i Buret, Operation Nordlys og i Danmarkshistoriens største narkosag, kaldet Christiania-sagen. Jeg har tillige mødt i større menneskehandelssager og terrorsager, samt været forsvarer i en medieomtalt sag om afpresning, frihedsberøvelse og røveri.

Jeg har en meget bred erfaring med strafferet, herunder sager om økonomiske kriminalitet, bedrageri, besiddelse og salg af hash, våben og andre stoffer, sager om grov vold med mere. Den professionelle kobling jeg har til menneskerettigheder forstærker dit forsvar.

Ind i mellem de store sager, der kendes fra medierne, beskæftiger jeg mig som forsvarsadvokat også med mindre straffesager over hele landet. Jeg  sætter en ære i, at alle får det bedste forsvar uanset sagens størrelse og omfang. Alle henvendelser besvares samme dag, så du er sikker på en effektiv, imødekommende behandling af din sag fra første kontakt.

..

The following is a survey of some of the cases he has conducted and highlights of the media coverage:

..

Folgend hier ein Überblick über einige Prozesse, die er geführt hat, und seine Erwähnung durch die Presse hierbei:

..

Voici le résumé de quelques affaires qu’il a conduites en tant qu’avocat principal et un échantillon de sa couverture médiatique:

..

He aquí un resumen de algunos de los casos que ha llevado, y una muestra de la cobertura mediática:

..

Aici găsiți un rezumat al unora dintre cazurile pe care le-a administrat, precum și un exemplu de prezentare media:

..

.إليكم ملخص لبعض القضايا التي أشرف عليها، ومثال للتغطية الإعلامية.

....

....

LINKS TIL SAGER

..

LINKS TO THE CASES

..

LINKS ZU DEN FÄLLEN

..

LINKS

..

LINKS

..

LINKS

..

LINKS

....

....

NYHEDSLINKS

..

LINKS TO NEWS

..

LINKS ZU NEUIGKEITEN

..

LINKS

..

LINKS

..

LINKS

..

LINKS

....


....

Sportsret

 

Fodboldagentvirksomhed og mit arbejde med sportsret omhandler den professionelle del af sportsverdenen og de rettigheder og problemstillinger, der knytter sig til den og sportens udøvere. Mit fokus er særligt på fodboldspillere og tennisspillere og varetagelsen af deres interesser.

Det gælder bl.a. ift. kontraktforhandlinger, ansættelseskontrakter, transferkontrakter samt de retlige spørgsmål, der knytter sig til sportsorganisationernes egne interne reguleringer som f.eks. DBU, UEFA og FIFA for fodboldspillere og ATP, WTA og ITF for tennisspillere.

Jeg rådgiver også unge talenter inden for fodbold og tennis og tilbyder varetagelse af deres interesser på kort- og lang sigt ift. scouts, talentpleje og karriere.

Med en solid forhandlingsbaggrund fra bl.a. FN og EU koblet med indgående viden – og stor sportslig interesse varetager jeg klienternes sportslige, økonomiske, kommercielle og personlige interesser med engagement, professionalisme og gennemslagskraft.

Repræsentationen dækker alt fra kontraktsforhandlinger, herunder specifikke vilkår og betingelser, til at repræsentere spillere og sportsudøvere, hvis der opstår konflikter eller uoverensstemmelser mellem klubben og dem, ift. f.eks. bøder og karantæner eller mellem klienter og de sportslige organisationer, der er underlagt.

Jeg har tæt professionel kontakt til etablerede spilleragenter, som tidligere har været professionelle fodboldspillere. Fenger har møderet.

..

..

..

..

..

..

....

black-and-white-art-berlin-germany1.jpg